Piyoz halqalari
Britaniya va Amerika oshxonasida ishtahani ochuvchi yoki yonma-yon taom. Bu halqalar shaklida ko'ndalang kesilgan piyoz bo'lib, ular xamirga botiriladi yoki non bo'laklariga o'raladi va keyin chuqur qovuriladi. Xamir uchun un va tuxum, shuningdek, pivo, sariyog ', smetana, yogurt ishlatiladi. Piyoz halqalari ham tez-tez pishloq bilan qovuriladi.
Piyoz halqalari eng oddiy, ammo ayni paytda pivo uchun ideal bo'lgan tiniq qobig'i bilan juda mazali gazakdir. Chuqur qovurilgan uzuklar ichkarida yumshoq bo'lib, qizg'ish qobig'i mukammal çıtır va paprikaning achchiq ta'miga ega. Uzuklarga har qanday sous bilan xizmat qilish mumkin.
Qadoqlash - 2,5 kg
Bir qutidagi miqdor - 4 dona
Qutining og'irligi - 10 kg
Bir quti narxi - 36.00 $